O-LØB/FELTSPORT/TERRÆN UDVALG

Formand: 
SSG Jan Nielsen 
FVT-V-AFFE01@MIL.DK 
IP-nummer: 7284 2513 
Mobil: 2083 7169
 
NK: 
OS Brian Falckenberg 
FVT-V-AKSV02 
IP-nummer: 7284 2463 
Mobil: 4249 7480
 
Medlem: 
PENS MATF Villy Jensen 
INTERNET:  
Lokalnummer: 
Mobil: 2972 3265


 

IFK O-LØBS, FELT - OG TERRÆNSPORTSUDVALG 

Formål:

 

Det er udvalgets formål, at personellet får så stort kendskab til de 3 idrætter (OFT), at de selvstændigt kan gennemføre et orienteringsløb og gennemføre terrænsportsmærke disciplinerne til Bronze. At de ved deltagelse i feltsport kan opnå et resultat, der som minimum svarer til et middelstandpunkt for alle deltagerne, på dagen.

 


Udførsel:

 

Helikopter Wing Karup Idrætsbefalingsmand (HWKAR-IDBM) planlægger det ugentlige tirsdagsorienteringsløb, ved at skaffe skovtilladelser, skaffe orienteringsløbskort og sørger for de materielle forudsætninger er til stede for gennemførslen for den enkelte banelægger. Banelæggeren udpeges af HWKAR-IDBM blandt IFK medlems skare, ung som gammel, der har de nødvendige forudsætninger herfor. 
IFK OFT-udvalg kan i samarbejde med banelæggeren planlægge forskellige sværhedsgrader, ligesom der kan indlægges andre discipliner der relaterer sig til udvalgets formål.

 


Orienteringsløb:

 

IFK Mesterskaber planlægges til afholdelse i SEP/OKT måned hver år. Der uddeles præmier efter deltagerantallet jf. IFK policy paper.

 


Terrænsport:

 

Punktorientering, HGR kast og orienteringsløb. IFK deltager ved Forsvaretsmesterskaber, der gerne afholdes i MAJ/JUN måned hvert år. IFK har pt. ingen selvstændige mesterskaber.

 


Feltsport:

 

Pistolskydning, Kortlæsning, Afstandsbedømmelse, HGR kast og orienteringsløb. IFK deltager ved DMI mesterskaber, der plejer at være planlagt i AUG/SEP måned. IFK har pt. ingen selvstændige mesterskaber.

 P.F.V 

 

J. NIELSEN

 

Formand for OFT-udvalget

 

Nyheder - O-løb/Feltsport/Terrænsport:

O-løb resultat fra Ndr. Feldborg plantage. 7/2-17

nyhedUdgivet den: 8. februar 2017 - 8:23
Halløj alle O-løbere Her er resultatet af O-løbet i dag i Ndr. Feldborg plantage. TAK atter en gang til Lars Ole Kopp for løbet - OG de blinde delstræk på den lange bane. Dejligt at se så mange folk i skoven, skønt det kolde vejr.

Se nyhedsartikel


O-løbet 31 JAN på FSN Karup

nyhedUdgivet den: 1. februar 2017 - 8:22
Halløj alle i gæve o-løbere Her resultatet af O-løbet 31 JAN på FSN Karup. Tak til Jørn Svensen for løbet. Næste O-Løb er ude i det uprøvede terræn i Ndr. Feldborg plantage.

Se nyhedsartikel


Resultatet fra O-Løbet i Undallslund.

nyhedUdgivet den: 25. januar 2017 - 11:57
Hej O-Løbere Her er resultatet fra O-Løbet i går i Undallslund. TAK til Lene og Lennart for et godt løb - og så i solskin.

Se nyhedsartikel


Kalender - O-løb/Feltsport/Terrænsport:

Ingen kommende begivenheder p.t.