O-LØB/FELTSPORT/TERRÆN UDVALG

Formand: 
SSG Jan Nielsen 
FIIN: FVT-V-AFFE01@FIIN.DK 
IP-nummer: 7284 2513 
Mobil: 2083 7169
 
NK: 
OS Brian Falckenberg 
FIIN: FVT-V-AKSV02 
IP-nummer: 7284 2463 
Mobil: 4249 7480
 
Medlem: 
PENS MATF Villy Jensen 
INTERNET:  
Lokalnummer: 
Mobil: 2972 3265


 

 

IFK O-LØBS, FELT - OG TERRÆNSPORTSUDVALG 

Formål:

 

Det er udvalgets formål, at personellet får så stort kendskab til de 3 idrætter (OFT), at de selvstændigt kan gennemføre et orienteringsløb og gennemføre terrænsportsmærke disciplinerne til Bronze. At de ved deltagelse i feltsport kan opnå et resultat, der som minimum svarer til et middelstandpunkt for alle deltagerne, på dagen.

 


Udførsel:

 

Helikopter Wing Karup Idrætsbefalingsmand (HWKAR-IDBM) planlægger det ugentlige tirsdagsorienteringsløb, ved at skaffe skovtilladelser, skaffe orienteringsløbskort og sørger for de materielle forudsætninger er til stede for gennemførslen for den enkelte banelægger. Banelæggeren udpeges af HWKAR-IDBM blandt IFK medlems skare, ung som gammel, der har de nødvendige forudsætninger herfor. 
IFK OFT-udvalg kan i samarbejde med banelæggeren planlægge forskellige sværhedsgrader, ligesom der kan indlægges andre discipliner der relaterer sig til udvalgets formål.

 


Orienteringsløb:

 

IFK Mesterskaber planlægges til afholdelse i SEP/OKT måned hver år. Der uddeles præmier efter deltagerantallet jf. IFK policy paper.

 


Terrænsport:

 

Punktorientering, HGR kast og orienteringsløb. IFK deltager ved Forsvaretsmesterskaber, der gerne afholdes i MAJ/JUN måned hvert år. IFK har pt. ingen selvstændige mesterskaber.

 


Feltsport:

 

Pistolskydning, Kortlæsning, Afstandsbedømmelse, HGR kast og orienteringsløb. IFK deltager ved DMI mesterskaber, der plejer at være planlagt i AUG/SEP måned. IFK har pt. ingen selvstændige mesterskaber.

 P.F.V 

 

J. NIELSEN

 

Formand for OFT-udvalget

 

Nyheder - O-løb/Feltsport/Terrænsport:

Resultatet af O-Løbet i Sten Ulvedal Plantage

nyhedUdgivet den: 1. juni 2016 - 8:19
Her er resultatet af O-Løbet i Sten Ulvedal Plantage 31 maj 2016. Tak til Jan for løbet. Herunder en melding fra Torben der laver det næste løb i Løvbakkerne:

Se nyhedsartikel


FORSVARETS MESTERSKAB I TERRÆNSPORT

nyhedUdgivet den: 31. maj 2016 - 8:14
Forsvarets Sundhedstjeneste, Center for Militær Fysisk Træning indbyder til Forsvarets Mesterskab i Terrænsport: Mandag den 29. august 2016.

Se nyhedsartikel


Resultat af O-Løbet i Karup Ådal

nyhedUdgivet den: 27. maj 2016 - 11:43
O-Løbet i Karup Ådal den 24. MAJ 2016 Banelægger: Allan Pedersen og Bjarne Nyberg

Se nyhedsartikel


Kalender - O-løb/Feltsport/Terrænsport:

Ingen kommende begivenheder p.t.