VM I 24 timers løb 2019

Udgivet den 18. november 2019 - 21:53

VM I 24 timers løb 2019 gik ikke som planlagt

VM i 24 timers løb blev afholdt i Albi (Frankrig) 26 til 27oktober.
Jeg rejste til Albi sammen med min bedre halvdel (Ulla), som skulle være hjælper for mig, under løbet.

Vi ankom til Albi sammen med resten af landsholdet holdet, onsdag 23. oktober, torsdag var en rolig dag med klargøring inden løbet.

Fredag var der indmarch som forgik gennem byen, og ud til en stor konference bygning, hvor alle landene blev vist, og der var velkomst ceremoni.

Løbet startede lørdag formiddag startede kl 10:00 og sluttede søndag kl 09:00 (grundet vintertid)

Ruten var ca. 1,5 km som forgik på Albi stadion, med en runde på 400m banen, og efter følgende en runde uden om stadion. Jeg følte mig meget godt tilpas og klar da løbet startede, hvor Kim Hansen pulsen var i fokus de første timer så der ikke blev brændt unødig energi af, min puls var stabil mellem 125 til 128 i første 4 til 4,5 time, derefter steg den til 135 inden for 20 min og efterfølgende til 145-148 da der var gået ca. 5 timer uden min fart var væsentlig ændret.

Derefter fik jeg kvalme og opkast som stod på resten af løbet. Vi prøvede med jeg skulle ligge næsten en time for at få ro på maven, efterfølgende kunne jeg stadig ikke holde noget i mig, og jeg kunne slet ikke indtage føde eller væske, uden det kom op igen.

Derefter blev vi enig om jeg skulle ligge og sove i to timer, men det samme opstod igen, og derefter kom jeg ind at ligge lidt igen. Hvad årsagen var til min mavekramper og opkast vides ikke, men jeg er sandsynlig blevet smittet med nogle bakterier. Nogen ville måske tænke, hvorfor jeg ikke udgik fra løbet, det er en aftale vi har på landsholdet at man ikke udgår fra løbet hvis det er muligt at fortsætte, da man således senere i løbet kan hjælpe de andre fra holdet, ved at løber nogle runder med dem.

Mit mål blev selvfølgelig ikke indfriet Jeg løb ca. 130 km men skulle have løbet det dobbelte for at komme i top 10.

Vinderen af løbet blev: (Mænd Litauen Aleksandr Sorokin 278.973km) - (kvinder USA Camille Herron 270.116)

Tags: