Støt Danmarks veteraner

Udgivet den 11. oktober 2021 - 21:58

RENE HERO WOD AFHOLDES I LANDETS CROSSFIT BOXE OG ANDRE TRÆNINGSCENTRE DEN 3. JANUAR 2022, TIL ÆRE OG RESPEKT FOR JÆGERSOLDATEN RENE BRINK JACOBSEN, DER BLEV DRÆBT I AFGHANISTAN PÅ DENNE DAG I 2013. 

 
SAMMEN MED RENE´S ENKE, CAMILLA BRINK OG JONAS DJURS FRA BOXLIFE, DER HAR STÅET BAG UDBREDELSEN AF RENE WOD, INDSAMLER VI TIL DANMARKS VETERANER FOR, AT SÆTTE FOKUS PÅ DEN STORE INDSATS ALLE UDSENDTE HAR YDET FOR VORES LAND.
 
DU KAN VÆRE MED TIL GIVE DIT BIDRAG, VED AT EN KØBE RENE WOD TEE SHIRT HVOR OVERSKUDDET GÅR TIL DANMARKS VETERANER.
TEE SHIRTEN LEVERES TIL DIG I DECEMBER OG PENGENE TRÆKKES IKKE FRA DIN KONTO FØR DEN ER SENDT TIL DIG.
 
BESTIL DEN NU PÅ WWW.BIRKE1972.COM OG FÅ DEN LEVERET I DECEMBER.
 
 
EN FANTASTISK TRÆNINGS OF OFF-DUTY TEE
  • MATERIALET KAN STRÆKKES OP TIL 50 %
  • MINIMAL SVEDLUGT
  • PERFEKT TIL CROSSFIT, TRX, OCR, OUTDOOR OG HVERDAGSBRUG
  • STÆRKT OG HOLDBART TECH COTTON MATERIALE, DER GØR DEN SUPER KOMFORTABEL
  • LOOSE CUT, MEN SIDDER TÆT TIL KROPPEN
  • HOLDER PASFORMEN VASK EFTER VASK
  • STR. L VEJER 175 GRAM.
  • UNISEX

EN FANTASTISK TRÆNINGSTRØJE FREMSTILLET I VORES STÆRKE OG STRÆKBARE TECH COTTON. HER FÅR DU GLÆDE AF DE BEDSTE EGENSKABER FRA BÅDE BOMULD OG FUNKTIONELLE FIBRE. DEN ØKOLOGISKE BOMULD GØR DEN BLØD OG REDUCERE SVEDLUGT MARKANT, MENS DE FUNKTIONELLE FIBRE GØR DEN STÆRK OG FÅR FUGT OG SVED VÆK FRA TRØJEN. 

MATERIALET KAN STRÆKKE SIG OP TIL 50 % SÅ DU FÅR STOR BEVÆGELSESFRIHED. SAMTIDIG HOLDER DEN PASFORMEN VASK EFTER VASK. DU FÅR DERFOR EN VIRKELIG HOLDBAR OG BEHAGELIG TRØJE TIL TRÆNING OG FRITID.

UDVIKLET SPECIELT TIL CROSSFIT, OCR, TRX OG MOBILITY HVOR DU HAR BRUG FOR STOR BEVÆGELSESFRIHED. MEN SAMTIDIG ET CROSS OVER PRODUKT TIL ALLE OUTDOOR AKTIVITETER HVOR DU OGSÅ FÅR STOR GLÆDE AF MATERIALETS EGENSKABER.

LOGOET PÅ BRYSTET ER INSPIRERET AF T-10 FALDSKÆRMEN OG MED DAGGERTEN BAG VED, SOM ER DET GLOBALE SYMBOL FOR SPECIALSTYRKER. DEN INDVENDIGE LABEL ER SAMMENSAT AF FARVERNE FRA SPECIALSTYRKERNES EMBLEMER OG DET DANSKE FLAG OG MED DAGGERTEN I MIDTEN.

Tags: