Nye tider på vej!

Udgivet den 26. november 2018 - 16:24

Fredag den 23. november, afholdt DMI reception i anledning af forbundets 100 år jubilæum. selv om FC skulle kæmpe om opmærksomheden med både HKH kronprinsen og DMI's udgivelse af en jubilæums bog, så vagte hans tale i den grad opmærksomhed.

DMI 100 år (356) foto Lindholm 61681168.JPGGN Bjørn Bisserup understregede, at idræt er for alle i Forsvaret og at alle skal have mulighed for at deltage i DMIs finalestævner.
Det er en markant ændring i forhold til den hårde opbremsning for 5 år siden. Der har været flere opblødninger i gennem de sidste par år, men ikke noget så markant og tydeligt. Det er en understregning af, at Forsvaret får så meget mere retur i good will, fællesskab, sundhed og samarbejde, som ikke kan måles på et budgetskema.

Den frivillige idræt blev sat på et vågeblus af Forsvarets øverste ledelse og derfor skal den også genstartes fra Forsvarets øverste ledelse. Det vil blive adresseret på de kommende CH møder, men DMI's formand brigadegeneral Jette Albinus også gøre sit for at udbrede FC's løfte.

Personligt glæder jeg mig til at se det ført ud i livet i 2019 og håber at det hurtigst muligt bliver fulgt op af en vejledning til cheferne. Indtil den kommer, så skal jeg hjælpe bedst muligt, hvis I ikke kan få lov til at deltage fra enhederne.

Med de bedst idræts hilsner 

Simon Rewers 

Formand IFK

 

Tags: