JULEMEDDELELSE 2015

Udgivet den 18. november 2015 - 12:52

Til alle medlemmer af Idrætsforeningen FSN Karup.

Kære Venner

Atter er et år ved at gå på hæld, så Idrætsforeningen Flyvestation Karup (IFK) vil gerne ønske alle medlemmer og familier, samt militære naboenheder: En rigtig glædelig jul, samt et godt nytår.

julekaffebord.png

Sæsonen skal slutte som sædvanlig, så IFK vil gerne byde dig hjertelig velkommen til årets:

”JULEKAFFEBORD”

Traditionen tro vil IFK uddele præmier i orienteringsløb, skydning, flugtskydning, sortkrudtskydning, golf, triathlon, duathlon, biathlon og MIL 5 kamp. Der vil ligeledes blive uddelt hædersbevisninger til dem der fortjener det, og ”Årets Idrætspris” til en udvalgt M/K. Traditionen er også, at vi nyder en kop kaffe/sodavand, får lidt julebagværk og nyder hinandens selskab.

Julekaffebordet finder sted på KFUM Soldaterhjem i Kølvrå. Tirsdag den 8. DEC kl. 0930 – 1100.

Tilmelding til Jørn Uffe Alling Dam på Tlf.nr.: 41 99 66 29, mail: fes-sokar03@mil.dk eller på FIIN: fes-sokar03. Senest fredag den 04. DEC 2015. Det er OK, at en person melder flere til fra samme enhed.

Et nyt år står snart for døren; IFK håber det må bringe mange gode oplevelser med idræt, natur og kammeratskab. Skulle der være noget, I vil rette henvendelse om, skal I være hjertelig velkommen til at ringe til mig. Vi ses til julekaffebordet, og måske O-Løbet.

Med sportslig hilsen

Jørn Uffe Alling Dam
4199 6629

”God motion gør livet længere, og meget nemmere at leve”

Efter Julekaffebordet er der orienteringsløb på flyvestationen med start fra gymnastiksalen. Så husk lige at tage løbetøjet med – du kan bade og klæde om i gymnastiksalen – gælder også jer piger.

Ole Johnsen
ifk080851@hotmail.com
Fg. Sekretær
2990 4811

Tags: