IFK Nytårshilsen

Udgivet den 2. januar 2018 - 11:00

IFKAR logo.jpgKære medlemmer

Jeg håber at I og jeres familier er kommet godt og sikkert ind i det nye år.
Traditionen tro er januar måneden hvor indbakken bugner af gode træningstilbudt, slankekure og alverdens træningsredskaber til halv pris. Husk, at hvis det gode nytårs foresæt skal føres ud i livet, så sæt nogle mål der er realistiske, start roligt ud og øg så træningen lidt af gangen, så ikke der kommer skader og du løber sur allerede den første måned. Find gode venner eller kollegaer at træne sammen med, så er det sjovere og der er flere til at bakke op når det bliver lidt hårdt Cool Det kunne jo evt. være i IFK regi at du kunne finde et godt tilbud.

2018 er et lidt særligt år. Dansk Militær Idræt fylder 100 år og det markere vi ved at samle flere finalestævner, så vi kan blive rigtig mange over flere dage. Der vil således blive et stævne i Syd/øst Jylland, et i Midtjylland, et  Nordjylland, et på Sjælland og et i København. Der vil blive givet lidt ekstra tilskud til kammeratskabsafterne så flere forhåbentligt får lyst til at deltage. Militær idræt er ikke kun at vinde konkurrencen, men også at skabe relationer på tværs af organisationen.

I maj bliver hans kongelige højhed Kronprinsen 50 og i den forbindelse har han inviteret Danmark på en løbetur. IFK planlægger på, sammen med IFAA, at samle de midt- og Nordjyske militære idrætsforeninger  i Aalborg for at vise Forsvarets opbakning og så efterfølgende holde et grill arrangement på Flyvestationen eller på Aalborg kaserner. Mere om det når vi kommer længer i planlægningen Smil

Jeg håber at du fortsat vil få lyst til at støtte op om IFK og de arrangementer vi planlægger.

 

Velkommen i 2018

 

med venlig hilsen

 

Simon Rewers

Formand

Tags: