IFK medlemmer til Brazilian Jiu Jitsu championships

Udgivet den 3. april 2018 - 9:46

Team.jpgStramme krammere i England.

14. marts var 3 mand fra IFK taget den lange vej Fra Karup til England for at deltage i British Army Brazilian Jiu Jitsu championships*.
Stævnet er det årlig interne mesterskab i hæren, som samtidigt bliver brugt til at udtage de folk, der er gode nok, til at sende videre til ”interservice-championships”.  Altså, den store dyst imod de andre værn i det britiske forsvar, så der var meget på spil for Hærfolkene og de var meget motiverede for at vinde.

Briterne tog rigtigt godt imod os danskere og havde alene, i at tillade os at deltage, vist rigtigt stort overskud, imødekommenhed og engagement, så vi var meget glade for at kunne deltage.
Der var sat et meget professionelt stævne op i Aldershot og hvor ca. 70 mand deltog, fra alle dele af den britiske hær. 

Man kunne stille op i 4 kategorier: Med eller uden Gi og lukket eller åben vægtklasse.
Det var en fornøjelse at kæmpe imod kollegaer fra den engelske hær, som alle tydeligt havde trænet målrettet imod stævnet, guldet og mindst lige så vigtigt; udtagelsen til værns-dysten.
Vi fik alle 3 vores sag for da kampene startede, men da støvet lage sig, havde Vi dog alligevel klaret at vinde 4 guld og 3 bronze i de 7 Kategorier, samlet, som vi stillede op i.
Et rigtig godt resultat, som vi er meget glade for og som vi håber at kunne gentage i 2019 når den Britiske hær invitere igen.

Frederik Hyre Melchior Christiansen ESK 660 1 Guld og 1 Bronze
Morten Polulsen ESK 660 1 Bronze
Nikolaj Frank Salomonsen ESK 660 3 Guld og 1 Bronze

4.jpg


Mange tak for opmærksomheden.

Med venlig hilsen
OS Frederik Christiansen
HW-660-a013@fiin.dk
TLF +45 2087 4385

PS
Vi træner mandage kl. 2030 i GYM på FSK

 

*Braziliansk Jiu Jitsu (BJJ) er en kampsportsstil der fokuser på at kæmpe på gulvet og hvor teknik og snilde, overvinder rå styrke. Man vinder ved at opnår fordels positioner over sin modstander og få point, eller ved diverse strangulering eller overbelastning af led.
5.jpgMan kæmper almindeligvis i den traditionelle Gi, men kan også vælge at kæmpe i IDR tøj.

Tags: