Corona retningslinjer

Udgivet den 27. oktober 2020 - 9:55

CORONA.jpgKære Medlemmer

Endnu engang er det nødvendigt at begrænse vores fysiske kontakt til andre i det forsøg på at begrænse spredningen af Corona.

  • Forsamlingsforbuddet sænkes til 10 personer
  • Der gælder fortsat en grænse på maks. 50 personer for børn og unge op til 21 år for idrætsaktiviteter uden overnatning
  • Den professionelle idræt er fortsat undtaget
  • Der er fortsat mulighed for 500 siddende tilskuere både indendørs og udendørs – hvis betingelserne for det er opfyldt.
  • Fra på torsdag den 29. oktober skal man bære mundbind eller visir på alle indendørs steder med adgang for offentligheden – herunder idrætsfaciliteter. Gælder ikke når man udøver idræt.

Yderlig information findes på https://coronasmitte.dk/overblik

Det sætter sine begrænsninger, når vi kun må være 10 sammen, men vi prøver at tænke kreativt, så vi stadig kan gennemføre idræt uden at kompromittere sikkerheden eller intentionerne i regeringens retningslinjer.

O-løb fortsætter, men det bliver den kendte printselv løsning og uden officiel tidtagning, som vi kender den.

IFK mesterskab i Badminton gennemføres, men der bliver planlagt, så ikke vi er flere end 10 samlet. (hver række for sig selv)

Selv om vi er begrænset, så vil jeg fortsat opfordre alle til at dyrke idræt og hvis I får gode ideer til, hvordan vi kan gøre det samme, hver for sig så endelig kontakte IFK udvalg eller bestyrelse.

Pas på jer selv!

Med idrætshilsen

 

Simon Rewers 

Formand IFK

IFKAR logo.jpg

 

 

Tags: