Årets Idrætspris 2018

Udgivet den 14. december 2018 - 11:29

Carsten Helligsø.pngMotivationen for Årets Idrætspris:
Pokalen tildeles en aktiv idrætsmand eller kvinde, eller enhed, der har udført et trofast og stort nyttigt stykke arbejde som leder, og/eller aktiv idrætsudøver, gennem en årrække, eller ved et eller flere flotte resultater ved store mesterskaber fremmer
IFK virke – til gavn for flyvestationens idrætsforening og dens medlemmer.

Dette års Idrætspris gives i år til et medlem der ikke er tjenestegørende på Flyvestation Karup, men alligevel er et mange årig medlem af IFK. Personen kan til en hver tid stille op for IFK til Forsvarets og DMI mesterskaber, i sin egenskab af at være medlem og Overkonstabel-1 i Ingeniør regimentet.

Personen vi taler om er en herrer med et karakteristisk overskæg og en ligeså karakteristisk latter, og så ved vi nok alle
sammen hvem det drejer sig om nemlig. OKS-1 Carsten Helligsø

Carsten har gennem mange år deltaget for IFK i stævner og mesterskaber i Feltsport, Terrænsport, Orienteringsløb, Biathlon orientering. Carsten har i mange år siddet i DMI's feltsportsudvalg og i IFK Orientering Biathlon udvalg og har flere gange selv stået for at afvikle feltsport når der ikke var andre der bød ind på opgaven.
Carsten har i mange år været en meget aktiv deltager for IFK's orienterings biathlon holdet og har deltaget i flere VM'er. Carsten er en god kammerat der med sit gode humør og sin smittende latter sørger for en god stemning til stævnerne. Det der virkelig berettiger til årets Idrætspris 2018 er at Carsten på IFK vegne har været stævneleder for VM i Orienterings Biathlon der blev afviklet i Nordjylland og Finderup øvelsesterræn med over 160 deltagere. Carsten har fået meget ros for dette arrangement og Obersten i Skive har givet Carsten en speciel mønt for hans store arbejde med stævnet. Der er selvfølgelig mange andre IFK medlemmer der også har hjulpet med dette stævne, som Carsten har stået i spidsen for. Men med Carstens store arrangement og indlevelse til dette mesterskab gjorde, at han fik alle andre med som hjalp, til at yde en ekstraordinær indsats.
Hvilket i øvrigt også gjorde, at han fik kanon feedback af deltagerne og alle official.

Tags: