ÅRETS IDRÆTSPRIS 2015 GIK TIL OS Kim Rasmussen HW

Udgivet den 10. december 2015 - 10:02

IDRÆTSMEDDELELSE 42. 

Som altid skal der hvert år udnævnes en person, til at modtage: ÅRETS IDRÆTSPRIS.

Prisen gives til en Idrætsmand eller kvinde, der igennem de forgangne år har ydet en stor indsats for IFK virke, enten i form af idrætsmæssige præstationer, eller som aktiv leder, der har været med til at styrke idrætten og sammenholdet i IFK.

Årets Idrætspris her i 2015 gives til en person, der igennem over 8 år, har trukket det store læs med at få folk til at møde op, til netop hans idræt. Godt nok har denne udvalgsformand haft stor hjælp af de to andre i udvalget, men da det er ham der står i spidsen, vil vi gerne se:

Kim Rasmussen fra Golfudvalget,

årets-idrætspris-2015-1.jpg

Kim du har om nogen stået i spidsen for golfudvalget siden august 2007, hvor den tidligere formand og daværende formand for IFK Kjeld Rasmussen pludselig valgte at gå civil, og blev manager i Holstebro Golfklub. Kim du og dit udvalg har hvert år arrangeret 5 – 6 matcher, du har samlet mellem 16 og 30 golfspillere til hver match, og du har som minimum fået 14 – 18 spillere med hvert år til DMI mesterskaber. I er faktisk det udvalg i IFK, der sender flest medlemmer til DMI mesterskaber. Måden du har gjort det på, er via opstartsmøde, kommunikation til alle interesserede golfspillere på FSNKAR, samt hjemsendte personeller. I har i udvalget oprettet en hjemmeside, hvor alle kan følge med i både indbydelser og resultater.

Indenfor de sidste par år har du stået i spidsen for "Værnenets Match" på H.C. Andersens Golfbane i Bogense, hvor både spillere fra Hæren, Søværnet og Flyvevåbnet, hvert år møde op, og får en god match, faktisk en "Before DMI". 
Igen indenfor de sidste par år har du oprettet en Ryder Cup, hvor et hold på 12 personer fra hver af de 3 flyvestationer mødes, sidste gang i Himmerland.

Kim har også valgt, helt civilt, at stå i spidsen for Golf Hæftet i Danmark i 2015, et hæfte der kan købes af alle golfspillere i hele Danmark, der så kan bruges til at spille for halv greenfee på rigtig mange baner, både i Danmark, men også i mange andre lande. Igen et meget positivt tiltag, men som kræver et stort arbejde.

Din entusiasme og gå på mod for alt golf i IFK, smitter af på os alle sammen. Du er en god kammerat, du er god til at lytte og til at snakke med. Du er selv blandt de bedste hvert år i DMI og IFK regi, så du er en værdi modtager af dette, Årets Idrætspris.

Simon Rewers Hansen
FM/IFK

Ole Johnsen
Fg. Sekretær tlf: 2990 4811
ifk080851@hotmail.com

Tags: