O-LØB/FELTSPORT/TERRÆN UDVALG

Formand: 
SSG Jan Nielsen 
FIIN: HW-AMSAV-001 
IP-nummer: 7284 2801 
Mobil: 2083 7169
 
NK: 
OS Brian Falkenberg 
FIIN: HW-LSSVVK-04 
IP-nummer: 7284 2463 
Mobil: 4249 7480
 
Medlem: 
PENS MATF Villy Jensen 
INTERNET: villyatmysphere.dk 
Lokalnummer: 
Mobil: 2972 3265


 

 

IFK O-LØBS, FELT - OG TERRÆNSPORTSUDVALG 

Formål:

 

Det er udvalgets formål, at personellet får så stort kendskab til de 3 idrætter (OFT), at de selvstændigt kan gennemføre et orienteringsløb og gennemføre terrænsportsmærke disciplinerne til Bronze. At de ved deltagelse i feltsport kan opnå et resultat, der som minimum svarer til et middelstandpunkt for alle deltagerne, på dagen.

 


Udførsel:

 

Helikopter Wing Karup Idrætsbefalingsmand (HWKAR-IDBM) planlægger det ugentlige tirsdagsorienteringsløb, ved at skaffe skovtilladelser, skaffe orienteringsløbskort og sørger for de materielle forudsætninger er til stede for gennemførslen for den enkelte banelægger. Banelæggeren udpeges af HWKAR-IDBM blandt IFK medlems skare, ung som gammel, der har de nødvendige forudsætninger herfor. 
IFK OFT-udvalg kan i samarbejde med banelæggeren planlægge forskellige sværhedsgrader, ligesom der kan indlægges andre discipliner der relaterer sig til udvalgets formål.

 


Orienteringsløb:

 

IFK Mesterskaber planlægges til afholdelse i SEP/OKT måned hver år. Der uddeles præmier efter deltagerantallet jf. IFK policy paper.

 


Terrænsport:

 

Punktorientering, HGR kast og orienteringsløb. IFK deltager ved Forsvaretsmesterskaber, der gerne afholdes i MAJ/JUN måned hvert år. IFK har pt. ingen selvstændige mesterskaber.

 


Feltsport:

 

Pistolskydning, Kortlæsning, Afstandsbedømmelse, HGR kast og orienteringsløb. IFK deltager ved DMI mesterskaber, der plejer at være planlagt i AUG/SEP måned. IFK har pt. ingen selvstændige mesterskaber.

 P.F.V 

 

J. NIELSEN

 

Formand for OFT-udvalget

 

Nyheder - O-løb/Feltsport/Terrænsport:

Årligt O-løb

nyhedUdgivet den: 6. september 2018 - 13:12
Helicopter Wing Karup inviterer ALLE til årligt O-løb i Dollerup i dagene 25, 26 og 27. SEP 2018. Orienteringsløbet er samtidig en konkurrence om IFK Mesterskab.

Se nyhedsartikel


FORSVARETS MESTERSKAB I TERRÆNSPORT 2018

nyhedUdgivet den: 6. september 2018 - 10:16
FORSVARETS MESTERSKAB I TERRÆNSPORT 2018 blev afviklet den 4. SEP i Steendal Plantage med HWKAR som arrangør.

Se nyhedsartikel


RESULTAT FRA DANMARKS LÆNGSTE ORIENTERINGSLØB

nyhedUdgivet den: 23. august 2018 - 10:46
Lørdag d. 18-8 deltog Jan Nielsen og Frederik Mariegaard i 25 km. orienteringsløb og Anders S.K. Rasmussen i (mange post) løb i Randbøldal i forbindelse med Danmarks længste orienteringsløb (50 km).

Se nyhedsartikel


« Forrige1234567...20Næste »

Kalender - O-løb/Feltsport/Terrænsport:

Ingen kommende begivenheder p.t.