Flugtskydning (1).jpgNM Fly5kamp (1).jpgGolf.jpgCross og motion.jpgBiathlon.jpgFodbold 2.jpgHoldbillede 16 nyt.jpgSortkrudt (1).jpgIFK Badminton.jpgIFK cykling.jpgIFK Fægtning.jpgIFK Æresmedlem.pngÅrets idrætspris 2018Peter Johansen.png

Sidste nyt fra IFK

IFK GOLF i Søhøjlandet

Udgivet den: 17. august 2019 - 10:06
IFK sidste Golfmatch finder sted i Søhøjlandet torsdag den 26. SEP 2019. OBS Datoen er rettet fra den 27 til den 26 SEP.

Se nyhedsartikel


UNDSKYLD - UNDSKYLD

Udgivet den: 15. august 2019 - 14:00
Har lige udsendt IM nr. 28, men kom til at sende alle adresse ud i første sending for halvdelen af IFK.

Se nyhedsartikel


Verdensmesterskaber i Biathlon Orientering

nyhedUdgivet den: 6. august 2019 - 13:38
Flotte resultater fra VM i Biathlon Orientering, der blev afholdt i Hollola, Finland. En god nyhed at starte op med efter sommerferien :-)

Se nyhedsartikel


Brutal Cross Finderup

Udgivet den: 12. juli 2019 - 13:32
FINDERUP BRUTAL CROSS! Karup Orienteringsklub arrangerer igen i år Finderup Brutal Cross. Søndag den 11. AUG brager Cross Country løbet afsted, der ikke er for tøsedrenge, et Cross løb i Finderup Øvelsesterræns kampvognspor.

Se nyhedsartikel


Se flere nyheder i vores nyhedsarkiv eller under respektive idrætsgrene/udvalg!

Velkommen til Idrætsforeningen Flyvestation Karup

IFK varetager den frivillige idræt på flyvestationen og har en række gode tilbud om træning og konkurrencer inden for en bred vifte af idrætter. Idrætten er en del af forsvarets virksomhedskultur, og praktiseres enten som tjenstlig idræt (militær fysisk uddannelse og træning) eller som frivillig idræt med aktiviteter, som i de senere år har udviklet sig fra tidligere tiders traditionsbundne idrætter (fægtning, skydning, forhindringsbaneløb, orienteringsløb, feltsport og terrænsport) til moderne discipliner (fodbold, håndbold, volleyball, svømning, triathlon – og biathlon, cykling, faldskærmsudspring, badminton, tennis, bordtennis, flugtskydning, golf og lign.). Læs mere...